Vad är mode för mig?

(null)
 
Så, här sitter jag, i en röd dubbeldäckare, påväg mot min studio. Allt jag ser nu är människor på gatorna, mörka gator som lyses upp av gatulamporna, jag har precis varit och dokumenterat ett Manolo Blahnik event på The Strand. Som alla andra gånger efter eventen är över sitter jag väldigt avslappnat och lyssnar på lugn men inspirerande musik. Då jag lider av lite social inkompetens när jag är nervös så är jag väldigt stressad och nervös inför kommande event. Jag må ha gjort detta 1000 gånger, men ändå varje gång innan olika event är jag väldigt nervös. Jag säger lätt fel saker, är klumpig, dålig på småprat. Så... ja man kan ju undra varför jag eventuellt gör detta gång på gång även om jag "lider"?
 
Jo, det ska jag säga.  Varje gång jag gör detta får jag en otrolig kick och tonvis med inspiration. Jag blir påmind varför jag älskar mode och hur jag uppskattar mina bussresor på Londons gator sådana här mörka kvällar.
 
Just nu ser jag hela picadilly circus streetlights, allt blir som från natt till dag.  Folk klär sig som dom vill, vissa bryr sig, vissa inte alls. Jag tror faktiskt på att man kan uttrycka sin personlighet med stil och kläder.
Jag till exempel må vara lite introvert, men jag kan även vara extrovert när jag är i bekväma skor. Jag gillar att få min närvaro att tro att jag har pondus, därför älskar jag mina spetsiga boots, svarta kavalj jacka, hatt och röda läppar. Jag älskar kläder och jag har länge försökt ta reda på vad jag verkligen älskar! Jag har testat allt från streetstyle, gulligt, galet till klassiskt. Men efter alla dessa år med galet hår, dåligt smink, fula kläder och noll koll på Fashion känns det som jag har utvecklat mitt typiska jag!
 
För på alla modeveckor brukade jag alltid se andra fotografer med väldigt edgy stil, vilket jag absolut ÄLSKR! Helt ärligt trodde jag att detta var hur man skulle se ut som fotograf, men jag insåg att jag inte var bekväm med det själv. Så jag går för den klassiska men powefulla stilen. Det känns som JAG!!!