2013 del 2

Slutet av våren och närmare sommaren mådde jag så jävla underbart! Umgicks med mina underbaraste vänner, tog körkort, jobbade, såg när alla mina grabbar tog studenten, emmabodafestival, reste utomlands, fotograferade etc. Jag vet inte varför men när värmen kommer tillbaka, då mår jag verkligen som bäst. Bara lyssna på äkta sommarlåtar och njuta för fullt vilket jag gör varje vår. Bara att tänka på det nu gör att det bara pirrar i hela kroppen, men så tittar jag ut genom fönstret haha....
 
 
 
 

2013 del 1

 
Bilden under talar nästan för sig själv, för mig. Början av 2013 är ett svagt minne då jag fortfarande var omedveten om att jag var sjuk och orkade knappt leva. Kan inte säga att jag ärligt talat minns något utav denna tid även om jag försökte leva mitt liv som vanligt. Men att gå från att vara överdrivet galen och skratta åt allting förvandlades jag till ett vandrade lik som bara hade kramper i huvudet, ögonen och kroppen, hjärtklappning, dåligt minne, logiskt tänkande bortsprunget, koncentrationssvårigheter, blackouts, depression, dödsångest, talsvårigheter, aptitlöshet med mera var ett helvete för mig. Vill inte minnas denna tid då det var så otroligt jobbigt!
I maj lyckades dem efter att vi skällt ut dem x antal gånger hitta felet på mig. Fick behandling men blev aldrig bättre för det så var fortfarande olycklig och utmattad. 
Så slutet av 2012 och början av 2013 är något jag inte minns mycket av. Sov väl mycket och träffade inte folk, orken och livsgnistan fanns inte kvar.
 
 
 

Photographer: Ida Zander
Model: Oscar Berg