big red lips

Röda läppar till rött hår, I LOVE IT.
Just nu sitter jag och funderar över att skaffa ombre, känner att det är lite smått inne med det nu och att det är så gruvligt snyggt. Och speciellt till rött hår, inte för att jag tycker det är fult till blont eller brunt t.ex. Men det känns så vardagligt eller vad ska man säga? Det känns som att alla har blont eller brunt och mixtrar med det så att det till slut blir så att alla har blont och brunt hår. Tycker det skulle vara amazing om fler vågade göra något annorlunda och coolt med sitt hår. Men så klart, jag har ingen rätt att komma med detta eftersom jag själv är världens fegis, men har äntligen börjat förbättrat mig där.
 
Tänkte även kort förklara att under två veckors tid jobbar jag mellan 07.00-16.00 och därför har jag inte tid att blogga så värst mycket. Uppdateringar kommer att dyka upp så fort jag har sommarlov igen och speciellt när skolan drar igång!
Love ya!
 

litet tips

Sminkar du dig vardagligen och börjar känna att självsäkerheten sjunker oavsett vad? Händer mig ofta om jag använder smink för ofta (concealer, foundation & maskara) eftersom min hy börjar flagna och samtidigt blir väldigt fet. Det känns mest som att sminket helt enkelt inte gör något skillnad längre?
 
Gå utan smink för en dag, det kan vara när du är hemma eller på t.ex stan. Vi är födda utan smink så det ska inte vara några problem att faktiskt strunta i sminket för en eller fler dagar. Både bra för hyn och för självkänslan. Och jag kan nästan garantera att om du gått utan smink en eller fler dagar så kommer du känna dig som en gudinna igen när du sätter på sminket. 
   Själv försöker jag att alltid gå utan smink så ofta som möjligt, speciellt på jobbet och i skolan. Visst, om jag ska träffa vänner på stan kanske jag vill känna mig lite extra fin. Men efter att gått runt utan smink en lång period så blir man nästan chockad över hur man ser ut i smink, hehe.
 
 
Så här "snygg" känner jag mig när jag varit utan smink i flera dagar. hehe!

modell SÖKES!

Många kanske inte minns, men för ca 2 månader sedan var jag på en awesome praktik i Stockholm där jag även fick träffa Jonas Hallberg och fick jobba för honom 1 dag på en riktig plåtning. Läs mer om praktiken under kategorin Stockholm 2012.
 
Finally har klänningarna, clutchen och skorna från superstylisten Jonas Hallberg (från top model sverige) kommit hem till mig. Nu är det så, att jag ska göra reklam för klänningarna bara för han är så bäst och underbar så jag behöver en modell som jag kan styla (hår & makeup) och sedan fotografera detta och sätta in här på bloggen. 
 
Söker en modell som har XS i klädstorlek, 38 i skostorlek och ett vackert leende! + i kanten är ett hyfsat långt hår och bor i västra götaland.
Någon som törs detta?