outfit

Har inte fixat mig förrän nu, gjorde lite stora krusiga lockar och har min nya clutch från Topshop!
Här kommer en länk till en grymt bra hemsida, han har gjort loggan till Jonas Hallbergs kollektion Stars by Jonas Hallberg, klicka på länken hawkan.com , denne coole kille är min morbror!
Bjuder på en dödskön bild från min del!

Ha en bra Valborg allihopa!

Somnade om efter senaste inlägget, kom hem 12 igår efter att varit och badat med Viktor. Det var en ren impuls och det var INTE skönt att bada kan jag säga! Men är riktigt sugen på att göra det igen av någon konstig anledning...

Bara en åsikt!

Att få kommentarer på sin blogg är helt awesome, det jag (och förmodligen fler) dock mindre uppskattar är när flera frågar "allt bra?" "Vad gör du?", "Haft en bra helg?"
Ja, kollar ni på bloggen kan ni se vilken underbar helg jag har fått uppleva, man kan samtidigt förstå att allting är helt j*kla bra med mig.
Kommentera onödiga saker gör INTE mig intresserad av att läsa er blogg. Självklart svarar jag på kommentarerna, jag vill inte vara otrevlig och dryg,, men ibland kan det bli över 20 personer som skriver samma sak och då får man knappt någon lust att blogga och speciellt inte svara samma svar om och om igen. Men ni som läser är underbara!
,
Visst många vill hamna på aktivaste listan, en del kanske bara är intresserade av hur jag mår. Men det står oftast på bloggen och då känns det liiiite respektlöst. Det finns andra sätt att hamna på aktivaste listan än att skriva de mest tråkigaste och osmakligaste kommentarer som finns. För INGEN blir intresserad av att läsa ens blogg om man kommenterar så.